Любимата ни питка
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2017 Забавното е, че натуралният е по-вкусен топъл, а този с чушките - студен :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2015 получи се леко ронлив незнам дали трябва да стане така може би е от царевичното брашно иначе стана много вкусен
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 нямах чушки,обаче добавих малко луканка ;) 5* за рецептата
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2014 Бързо и лесно, винаги сполучливо, дори с малки колебания във вложените продукти, скоростно завладява сърцето на всеки почерпен :) Една от любимите рецепти у дома, въпреки че рядко си позволяваме тестени изделия!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 В момента се пече :-) Направих го със зехтин вместо олио и кашкавал вместо чушки. Мисля че ще стане много вкусен!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...