Пудинг „Капучино“

Дата: 21.12.2016
Източник: Aleksandra Ivanova
ТИТЛА: Експериментатор
Пудинг „Капучино“
 
Необходими продукти:
400 мл прясно мляко
1 пудинг ванилия
3-4 с. л. захар
2 с. л. инстантно кафе
250 мл сладкарска сметана
канела (за украса)
 

Начин на приготвяне:
1
Част от млякото (300 мл) се кипва.
2
Дърпа се от котлона и се добавят разтвореният в останалото студено мляко пудинг, захарта и кафето, и се разбърква, до получаване на гладка смес.
3
Връща се на котлона и се оставя да заври, като се бърка за кратко на тих огън.
4
Разпределя се в купички и се оставя, да изстине.
5
Гарнира се с разбита сметана и се поръсва с канела.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


227 ДУШИ ОНЛАЙН
Gabriela Komitova публикува рецептата Тирамису
Galina Valentinova публикува рецептата Веган торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта