Пуешко филе във винен сос

Дата: 28.11.2012
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г пуешко филе
200 мл червено десертно вино
50 г краве масло
3 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пуешко филе във винен сос
Месото се нарязва на 6 пържоли и се овкусява със сол и черен пипер. В тиган се загрява зехтинът и в него се запържва на два пъти месото от двете страни, до златисто кафяво.

 


2
Пуешко филе във винен сос 2
Връщат се първите пържоли, деглазира се с виното и след като се редуцира течността, месото се изважда.

 


3
Пуешко филе във винен сос 3
Тиганът се дърпа от огъня и се добавя студено масло нарязано на кубчета. Бърка се до хомогенизиране.

 


4
Пуешко филе във винен сос 4
Месото се нарязва и се поднася със соса.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Kostadin Dimitrov се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Тюрлюгювеч
Момчил Уэунов се регистрира в сайта.
Росица Черкезова се регистрира в сайта.
Милена се регистрира в сайта.
Mihaela Tyurolengova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта