Рагу от риба

Дата: 07.02.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
120 г филе от бяла риба (хек)
1 морков
1 картоф
1 домат
1/2 глава лук
2-3 стръка копър
1 ч. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Рагу от рибаДоматът и картофът се обелват и се нарязват надребно заедно с почистените морков и целина.
2
Рагу от риба 2Маслото се слага в тенджера и се разтопява.
3
Рагу от риба 3Нарязаните зеленчуци се сипват в разтопеното масло и се задушават 1 минута.
4
Рагу от риба 4След това зеленчуците се заливат с 1 пръст гореща вода (колкото да ги покрие) и се задушават до готовност.
5
Рагу от риба 5Рибата се накъсва на малки парчета и се намачква с вилица. Прехвърля се в тавичка заедно със задушените зеленчуци.
6
Рагу от риба 6Ястието се пече около 20 минути в предварително загрята до температура 200 градуса фурна. Накрая се поръсва с нарязания наситно копър и е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.09.2017
Добре се получи.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Тутманик със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта