Рагу от риба
Лора и Стоян
800 г свинско контра филе пера пресен лук 20-30 г масло 1 кубче зеленчуков бульон 150-200 г замразен грах черен пипер на вкус 1 щипка босилек 2-3 щипки мащерка 100 г печурки 100 г кашкавал 100 г синьо сирене 100 г ананас от компот черен пипер и сол на вкус 4 с. л. олио 1 в. ч. бяло вино картофи |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2017 Много хубава рецепта - атрактивна и вкусна. Прекрасно се съчетават вкусовете на плънката и месото остава сочно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...