Паеля
Нашите кулинари






| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 получи се много вкусно,всички я харесаха рецептата ,определено ще влезне в нашето меню,но ще пробваме и с друг вид риба
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2014 Става и с друга риба. Аз например направих двойна доза със филе от пангасиус само, че го панирах с брашно и тогава го изпържих. Ако нямате каперси може да ги замените с кисели краставички на дребни кубчета.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...