Гръцка мусака
Лора и Стоян
![]() |
300 г ориз “Балдо” 250 г пилешки пържоли от бут 10 бр. тигрови скариди 200 г черни миди 100 г чоризо 100 г пушен бекон (нарязан) 1 голяма глава лук 1/2 червена камба 1/2 зелена чушка 1 домат 4 скилидки чесън 120 мл зехтин 600 мл пилешки бульон 100 мл бяло вино 1 люта червена чушка (суха) 1 стрък розмарин 6 стръка пресен магданоз 1 ч. л. куркума 1 ч. л. червен пипер сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2020 Направих я, стана невероятна, ориза е изумителен с тези подпавки и зеленчуци! Но я направих само морска - с калмари и скариди и без розмарин. Вече ми е любима рецепта, не мислех, че може вкъщи да направя паеля и то истинска! Много Ви благодаря, Бон Апети!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2015 страхотна!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Вместо куркума използвайте шафран.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...