Паеля
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 получи се много вкусно,всички я харесаха рецептата ,определено ще влезне в нашето меню,но ще пробваме и с друг вид риба
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.08.2014 Става и с друга риба. Аз например направих двойна доза със филе от пангасиус само, че го панирах с брашно и тогава го изпържих. Ако нямате каперси може да ги замените с кисели краставички на дребни кубчета.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...