Каалилатико
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Вярно е, че на рибата не й трябва много време, за да стане готова, така че може да се сготви и за по-кратко време. Но тъй като, в конкретния случай, рибата не е изцяло потопена в течността й е нужно малко повече време.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.07.2015 от опита, който имам - 30 мин варене на риба ще я направи на каша! Не повече от 10-15 мин, за да остане цяла.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...