Рибен борш

Източник: Бон Апети
Дата: 27.02.2003
Рибен борш
 
Необходими продукти:
400-500 г риба
200-250 г зеле
200 г грах
2 моркова
2 глави лук
2 картофа
150-200 г стерилизирани печурки
2-3 щипки девeсил
1/2 ч. л. мащерка
1-2 стръка магданоз
1-2 стръка целина
1 ч. л. сол
олио


Начин на приготвяне:
1
Рибен борш
Рибата се нарязва на кубчета, след което се нарязват и всички зеленчуци.
2
Рибен борш 2
В тенджерата се налива студена вода и в нея се изсипват зеленчуците и рибата. Варят се на тих огън около 20 минути.
3
Рибен борш 3
Добавят се нарязаните гъби, а накрая се слагат и подправките.
При сервиране всяка порция от супата се поръсва с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
bibi се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: