Фламандска яхния
Лора и Стоян
1 цяла скумрия (400–600 г) 500 г картофи 1 скилидка чесън 3–4 стръка магданоз 5–6 стръка див лук 2 жълтъка олио за пържене сол и черен пипер на вкус | за панировката: 100 г брашно 1 ч. л. зехтин 150 мл светла бира 2 белтъка 1 щипка сол |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Аз ги направих с риба тон от косверва в собствен сос и станаха страхотни ! Благодаря за рецептата!:)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Подобна рецепта имам , единственното което прибавям в повече е малко сладък, чили сос. Браво добре оформени!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Юлия, байганетите могат и да се изпекат, но резултатът със сигурност няма да е същият.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Сиска, можеш да замениш рибата с варено пилешко месо.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Искам да питам може ли да заменя рибата с пилешко?
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...