Поширана сьомга в зехтин със сос от краставици и спанак
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Направих ги още през септември 2007
Тогава още не се намираха много от подправките, та вместо пресен кориандър сложих магданоз. И понеже изобщо не мога да ям люто, сложих обикновена червена чушка, а не люта.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...