Гювече с пилешко, карфиол и сирена
Лора и Стоян
1 сьомгова пъстърва (800 г) кората от 1/2 лимон 70 г галета 1 малка глава лук 1 стрък розмарин 1/2 червена чушка 1 яйце сол на вкус 1 щипка лют червен пипер 2 с. л. дижонска горчица зехтин за пържене брашно за овалване | за дресинга: 40 мл бял винен оцет 1 с. л. сироп от нар 3 с. л. мед 1 с. л. дижонска горчица 100 мл зехтин „Екстра върджин“ | за гарнитурата: 300 г картофи 200 г замразен грах 200 г моркови 1 глава червен лук 1 стрък мащерка 2 с. л. зехтин сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2015 :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.04.2014 Веселина, можеш да замениш сьомговата пъстърва с филе от друга риба (по твой вкус) с фино месо.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2014 Може ли да се използва друга риба?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...