Рибно филе с бамя

Дата: 01.12.2009
Източник: Бон Апети
Рибно филе с бамя
 
Необходими продукти:
800 г филе от бяла риба
450 г бамя
300 г чери доматчета
1 с. л. каперси
1/2 връзка магданоз
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
кълнове за украса
мазнина за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се реже на порции, овкусява се със сол и пипер и се запържва за кратко от двете страни в намазнен тиган. Слага се в намазнена тава и се пече около 7 минути на 200 градуса.
2
Бамята се бланшира в подсолена вода и се нарязва на кръгчета. Доматите се режат на половинки и заедно с каперсите се добавят към бамята.
3
Рибата се реже на диагонални парчета и се поставя до салатата от бамя и домати. Украсява се с кълнове и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Попова1122 коментира рецептата Пиле „Маринара“
Kali Milcheva коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
зоя коментира рецептата Морковена торта с уиски
Danaila Petrova се регистрира в сайта.
Гергана Стефанова се регистрира в сайта.
Пламен се регистрира в сайта.
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта