Рибно филе "Валенсиана"

Дата: 24.10.2002
Източник: Бон Апети
Рибно филе
 
Необходими продукти:
1 с. л. лучено брашно
1 с. л. чесън на прах
1 ч. л. мащерка
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. сол
1 ч. л. бял пипер (или микс)
50 г краве масло
600 г филе от хек
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Рибно филе Лученото брашно, чесънът на прах, мащерката, червеният пипер и солта се смесват. Накрая се прибавя белият пипер и се разбърква добре.
2
Рибно филе Маслото се поставя в купа и се разтопява в микровълнова фурна. Филетата се нарязват на по-дребни парчета. Овалват се последователно в маслото и в сместа с ароматните подправки.
3
Рибно филе Панираните филета се пържат в нагорещен тефлонов тиган по 2-3 минути от всяка страна, като при обръщане се поръсват със сместа от подправки.
4
Рибно филе СЪВЕТ: Рибните филета могат да се поднесат с гарнитура от запечени картофи на фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта