Дяволски заек
Лора и Стоян
![]() |
500 г обезкостена телешка плешка 2 с. л. светъл соев сос 1 белтък 8 с. л. олио 2-3 капки сусамово олио 1/2 в. ч. бяло вино 3 глави лук 2-3 скилидки чесън 1 резен пресен джинджифил 2-3 капки сусамово олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...