Супа от тиква със зрял фасул
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 27.03.2022 Много вкусно! Добавих и риган
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Водата за ризото се добавя постепенно, по 2 - 3
черпака, а не наведнъж - затова на снимките изглежда по-малко. Бърка се постоянно, а когато се изпари, отново се досипва , докато ризотото стане кремообразно. Количеството вода е правилно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2019 Много хубава рецепта, особено сметаната добавя невероятен вкус. Но вероятно количеството вода е печатна грешка. Литър и половина вода на 200-250гр. ориз е ужасно много. На снимките се вижда, че водата не е чак толкова много. Аз сложих литър и чаках доста време да се изпари излишната вода. Добре, че оризът ми беше за ризото, иначе щеше да стане на каша.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 06.01.2018 Бон Апети!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2016 Чудесна рецепта!
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...