Супа от тиква със зрял фасул
Лора и Стоян
![]() |
200-250 г ориз пармезан за поръсване бял пипер и сол на вкус 5-6 с. л. зехтин 1 в. ч. бяло вино 1 ч. ч. готварска сметана 2 кубчета зеленчуков бульон 1 глава лук 30-40 г краве масло 200 г замразен спанак стрък мащерка за украса |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2019 Водата за ризото се добавя постепенно, по 2 - 3
черпака, а не наведнъж - затова на снимките изглежда по-малко. Бърка се постоянно, а когато се изпари, отново се досипва , докато ризотото стане кремообразно. Количеството вода е правилно.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2019 Много хубава рецепта, особено сметаната добавя невероятен вкус. Но вероятно количеството вода е печатна грешка. Литър и половина вода на 200-250гр. ориз е ужасно много. На снимките се вижда, че водата не е чак толкова много. Аз сложих литър и чаках доста време да се изпари излишната вода. Добре, че оризът ми беше за ризото, иначе щеше да стане на каша.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2018 Бон Апети!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2016 Чудесна рецепта!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 Много вкусно се получи :)
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...