Ризото със сьомга и черен хайвер

Дата: 10.03.2010
Източник: Бон Апети
Ризото със сьомга и черен хайвер
 
Необходими продукти:
150 г ориз
50 мл олио
2 скилидки чесън
1 глава лук
1 кубче рибен бульон
4–5 стръка копър
2 ч. л. черен хайвер
50 г пушена сьомга
80 мл сметана
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разтваря се рибният бульон в 500 мл вода и се кипва.
2
В олиото се запържват лукът, чесънът и след това оризът, като се налива от бульона до полуготовност на ориза.
3
Прибавят се сметаната, нарязаната надребно пушена сьомга, черният хайвер, овкусява се с бял пипер и сол и се поръсва с нарязания копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта