Руло по италиански

Дата: 04.03.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг кайма
3 яйца
печени червени чушки за гарниране
пармезан за поръсване
бял пипер и сол на вкус
2 ч. л. риган
4-5 с. л. зехтин
3-4 скилидки чесън
1 глава лук
1 яйце
20 листа босилек
 

Начин на приготвяне:
1
Руло по италианскиЯйцата се сваряват, охлаждат се и се обелват.
2
Руло по италиански 2Лукът се нарязва наситно и се запържва в зехтина. След няколко минути се прибавя нарязаният наситно чесън.
3
Руло по италиански 3Каймата се овкусява с риган, сол и бял пипер. Чупи се яйцето, прибавят се запържените лук и чесън и се омесва.
4
Руло по италиански 4Разстила се върху навлажнена кухненска кърпа във формата на правоъгълник с дебелина 2-3 см.
5
Руло по италиански 5Върху каймата се подреждат два реда листа от босилек и върху единия се слагат трите цели яйца.
6
Руло по италиански 6Каймата се навива на руло с помощта на кърпата и краищата се притискат леко, така че да се "запечатат".
7
Руло по италиански 7Рулото се прехвърля в тава за печене, полива се с малко зехтин и се поръсва с настърган пармезан.
8
Руло по италиански 8Пече се 45 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса. Рулото се сервира нарязано на филийки и гарнирано с ивици печена чушка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта