Пълнено пиле с ориз
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2014 чудесна рецепта! препоръчвам само да използвате черни, по-безсолни маслини, аншоата е достатъчно солена.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Добро! Аз лично харесвам рецептата , но когато правя тепанада , винаги слагам пресен кориандер , обожавам аромата му в комбо с аншуата.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...