Торта "Зебра"
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 И аз знам че Сабайон се прави с жълтъци,затова ви сигнализирах :))))
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2015 Надя, в рецептата бе допусната техническа грешка, която вече е коригирана. Както е посочено в първата стъпка от начина на приготвяне - жълтъците се разбиват и към тях се добавят захарта, виното и част от билковия ликьор.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 а какво се случва с жълтъците?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...