Салата \"Нисоас\"
Лора и Стоян
![]() |
2 салати „Айсберг“ 2 с. л. зехтин сокът от 2 лимона 1 с. л. мед 3 стръка копър 3 с. л. горчица 2 стръка фенел (резене) 2–3 стръка див чесън 120 г консервирана царевица 300–350 г прясно филе от сьомга сол и бял пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Получи се много интересна салата. Изключително ми допадна като вкусови съчетания. Непременно ще е направя пак, но този път бих намалила горчицата в дресинга. 1-1,5 супена лъжица според мен е напълно достатъчно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...