Салата "Нисоас"

Дата: 18.06.2010
Източник: Бон Апети
Салата \
 
Необходими продукти:
2-3 листа зелена салата
1 1/2 с. л. оцет
1 ч. л. дижонска горчица
2-3 с. л. зехтин
2 филета аншоа
2 сварени картофа
1 сварено яйце
1 с. л. сварен бял ориз
1 малка консерва червен боб
1 кутия риба тон (90 г)
1 краставица
1 домат
сол и захар на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Зелената салата, доматът и краставицата се нарязават наедро и се поставят на дъното на салатиера.
2
След това се приготвя винегретът, като продуктите за него се смесват и се пасират, докато се получи средно гъст сос. С половината от него се заливат зеленчуците в салатиерата.
3
Започват да се редят останалите продукти за салатата. В средата се поставя рибата тон, около нея на сектори се подреждат нарязаните на едри кубчета картофи, оризът, бобът и яйцето. Върху рибата тон се слагат и филетата от аншоа.
4
Накрая салатата се залива с останалия винегрет.


Рецептата е приготвена от шефготвача Мустафа Карасали.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта