Салата "Хилда"

Дата: 26.06.2004
Източник: Бон Апети
Салата
 
Необходими продукти:
1 пилешки гърди
3 с. л. балсамов оцет
1 ч. л. настърган хрян
1 с. л. майонеза
1 с. л. горчица
сирене „Пармезан” за настъргване
5–6 с. л. олио
4 филии хляб
150 г пресни гъби
1 връзка рукула
1 червена салата
1 зелена салата
1 к. ч. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Пилешкото месо, почистено от кожата, се сварява с малко сол и след това се оставя да се охлади.
2
Салата Салатите се накъсват и се поставят в салатиера заедно с нарязаните наедро рукула и гъби.
3
Салата Филиите се нарязват на кубчета и се запържват в загрятата мазнина, така че да се получат кротони.
4
Салата Дресингът се приготвя, като горчицата, майонезата, хрянът, балсамовият оцет, зехтинът и солта се поставят в купа и се разбъркват добре.
5
Салата Пилешкото месо се накъсва, поставя се при зеленчуците и отгоре се настъргва сиренето. Преди сервиране салатата се поръсва с кротоните и се полива с дресинга.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта