Салатата на майстора

Гост: гл. готвач х-л "Принцес", Истанбул
Източник: Бон Апети
Дата: 05.06.2004
Салатата на майстора
 
Необходими продукти:
1 зелена салата
2 кисели краставички
1 с. л. оцет
100 г кетчуп
300 г майонеза
5-6 маслини
1 яйце
1 домат
100 г кашкавал
100 г пилешки гърди
100 г телешки език
1 рукула
1 червена салата
лют пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Салатата на майстора
Салатите и рукулата се режат наситно и се подреждат в голяма чиния за сервиране. Върху тях се разпределят нарязаните на ивици телешки език, пилешко месо, обелен и почистен домат, яйце, кашкавал и маслини.
2
Салатата на майстора 2
В купа се поставят всички продукти за дресинга, разбива се добре с тел и се излива върху салатата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: