Салата от карфиол и броколи
Лора и Стоян
![]() |
250 г жасминов ориз 1 с. л. соев сос 1 щипка джинджифил 1 с. л. оцет 3 с. л. олио 2 скилидки чесън кората от 1 лимон 1 ч. л. къри 3 с. л. олио 1 глава кромид лук 1 чушка 2 моркова 100 г замразен грах 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...