Салата „Никозия"

Дата: 15.12.2013
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Салата „Никозия\
 
Необходими продукти:
1 маруля
2 домата
2 яйца
2 картофа
320 г риба тон парченца от 2 консерви
1/2 връзка копър
1 малка глава лук
4 с. л. зехтин
сок от лимон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Марулята и копърът се нарязват наситно. Слагат се в подходящ съд и се овкусяват със сол, зехтин и сок от лимон. Яйцата и картофите се сваряват. Яйцата се нарязват на 4, а картофите на средни по големина парчета и се посоляват. Картофите се потапят в отцедения сос от рибата тон и се разбъркват, за да се овкусят. Лукът се нарязва наситно, а доматите - на резени. Овкусяват се със зехтин и лимонов сок.
2
В средата се слага отцедената риба тон, около нея се подреждат ситно нарязаните и овкусени маруля и копър, доматите с лука, картофите и яйцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


134 ДУШИ ОНЛАЙН
Radostina Stoeva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Морковен кейк с фурми
Бон Апети коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
KrasimiraIvanova93 се регистрира в сайта.
Violeta Nikolova се регистрира в сайта.
Tanya Chakarova коментира рецептата Печени пилешки крилца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта