Салата „Никозия"

Дата: 15.12.2013
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Салата „Никозия\
 
Необходими продукти:
1 маруля
2 домата
2 яйца
2 картофа
320 г риба тон парченца от 2 консерви
1/2 връзка копър
1 малка глава лук
4 с. л. зехтин
сок от лимон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Марулята и копърът се нарязват наситно. Слагат се в подходящ съд и се овкусяват със сол, зехтин и сок от лимон. Яйцата и картофите се сваряват. Яйцата се нарязват на 4, а картофите на средни по големина парчета и се посоляват. Картофите се потапят в отцедения сос от рибата тон и се разбъркват, за да се овкусят. Лукът се нарязва наситно, а доматите - на резени. Овкусяват се със зехтин и лимонов сок.
2
В средата се слага отцедената риба тон, около нея се подреждат ситно нарязаните и овкусени маруля и копър, доматите с лука, картофите и яйцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта