Салата от „Айсберг”, чери доматчета и пъдпъдъчи яйца

Източник: Бон Апети
Дата: 18.03.2010
Салата от „Айсберг”, чери доматчета и пъдпъдъчи яйца
 
Необходими продукти:
1/2 салата „Айсберг“
150 г чери доматчета
60 г консервиран зелен фасул
8 пъдпъдъчи яйца
100 г майонеза
100 г кисело мляко
8 пера див лук за украса


Начин на приготвяне:
1
Салатата се накъсва в голяма купа и към нея се добавят нарязаните на половинки чери доматчета и зеленият фасул.
2
Майонезата се разбърква с киселото мляко, сол и пипер и се сипва в купата със салатата.
 

 

3
Всичко се смесва внимателно, без да се намачква, и се разпределя в чинии. Сварените яйца се разрязват на половинки или се настъргват наедро върху салатата. Украсява се с перата див лук и се поднася.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: