Плодова салата с медено-джинджифилов дресинг
Лора и Стоян
![]() |
500–600 г брюкселско зеле 100 г синьо сирене 100 г заквасена сметана 100 г извара 1 кисела краставичка 1 с. л. кисело мляко 1 ч. л. сос "Уорчестър" 1 ч. л. чили сос 1 ч. л. гранулиран чесън |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...