Свищовска салата
Лора и Стоян
250 г булгур (с варене) 200 г сирене „Фета“ 200 г чери домати 12 пъдпъдъчи яйца 1 глава червен лук сол на вкус | за пестото: 1 връзка босилек 20 г сирене „Грана падано“ 20 г печени бадеми 90 мл зехтин 1 скилидка чесън сокът от 1/2 лимон сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2018 Вкусна!
| ![]() |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...