Пъстра салата със скариди
Лора и Стоян
2–3 краставици 1 глава червен лук 1 връзка копър 60 г орехи | за дресинга: 80 мл зехтин 50 мл бял винен оцет 1 ч. л. ретро горчица 1 ч. л. мед сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2020 Много лесна салата, но изключително ефектна.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...