Стек "Радецки"
Лора и Стоян
180 г пилешко филе бял пипер и сол на вкус 1 с. л. зехтин 1 с. л. оцет 1 дафинов лист 7-8 зърна черен пипер 1 скилидка чесън 100 г печурки 7-8 стръка магданоз 1 червена чушка 2 стръка пресен лук 120-130 г леща сокът от 1 лимон |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2018 Стана една от любимите ми, макар и не съвсем от най-бързите салати.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...