Салата "Стела"
Лора и Стоян
![]() |
500 г моркови 1 щипка лют пипер 1/2 ч. л. червен пипер 1 ч. л. смлян кориандър 1/2 ч. л. захар 6-7 с. л. зехтин 4-5 клонки магданоз 2 скилидки чесън сокът от 1 лимон 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...