Салата с праз и китайскo зеле
Лора и Стоян
![]() |
1 малка глава карфиол 4–5 големи печурки 1–2 с. л. настъргано сирене “Пармезан” сокът от 2 лимона 2–3 с. л. зехтин 1 ч. л. сух босилек 2–3 стръка магданоз сол и черен пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...