Салата с печено свинско и чеснови понички
Лора и Стоян
2 консерви нахут (от 400 г) 200 г сирене „Халуми“ 100 г бейби спанак 100 г чери домати 50 г сушени домати 1 краставица 1 връзка пресен лук 1/4 връзка пресен магданоз 2 с. л. зехтин | за дресинга: 1 люта чушка 1 скилидка чесън 50 мл зехтин „Екстра върджин“ сокът от 1/2 лимон 1 ч. л. мед сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2019 Нахутът е много. Аз само една консерва и слагам повече спанак, за да е по-зелена. Салатата е много вкусна.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...