Салата от булгур и червено цвекло
Нашите кулинари
        
        








| 5. | Изпрати лично съобщение | 09.03.2020 Добавих малко морков при печенето на праза. При описаното време и температура обаче празът ми изсъхна и не стана сочен. Другият път ще пробвам без вентилатор. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 27.02.2020 Дъщеря ми е фен на праза и тази рецепта много ѝ допадна. Аз обаче сложих 4 стръка праз, с толкова напълних тавата.... 8 ми се виждат множко | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 25.04.2015 Добра рецепта, на мъжа ми много допадна! | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 04.02.2015 РАЗКОШНО Е ЗА РАКИЙКА | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 19.01.2015 УНИКАЛНА ПРОСТО ЗА РАКИЙКА БРАВО НА ГОТВАЧИТЕ ЛОРА И СТОЯН | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...