Салата от праз и червено цвекло
Лора и Стоян
![]() |
450 г прясно зеле 150 г моркови 50 мл зехтин 50 мл оцет 1/2 връзка магданоз сол на вкус |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Класика!
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Класика! Аз слагам и копър - вкъщи е предпочитана подправка пред магданоза.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Чудесно се комбинира с прясна риба, печена на скара.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Вчера правих такава салата, защото най-накрая успях да си намеря хубаво зеле. Спазих последователността на овкусяването и наистина се получи по-добре. За зелената подправка сте прав - в Североизточна България вместо магданоз слагат целина, а в Софийско - копър. На мен със всичко ми харесва, много обичам зеле.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2014 За тези, които искат да постят....
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...