Зелена „Снежанка“
Лора и Стоян
![]() |
300 г лапад 200 г киселец 1 кисела ябълка 1 стрък пресен лук 1/2 връзка леворда (пресен чесън) 1/2 връзка магданоз 4 репички 200 г овче сирене на кубчета 10 маслини сол, оцет и зехтин на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 Имах малко треви, които се чудих как да оползотворя и попаднах на тази страхотна идея. Само замених сиренето с козе, защото с такова разполагах в момента. Получи се много добре.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...