Зелена „Снежанка“

Дата: 07.05.2012
Източник: Бон Апети
Зелена „Снежанка“
 
Необходими продукти:
1 връзка лапад
1 връзка киселец
1 връзка див чесън
1/2 връзка магданоз
3 с. л. зехтин
600 г цедено кисело мляко
250 г краве сирене
30 г краве масло
червен пипер и смлени орехи за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Зелена „Снежанка“
Лападът, киселецът и магданозът се почистват и се нарязват наситно. Задушават се за кратко в маслото.

 


2
Зелена „Снежанка“ 2
След като се охладят, се прибавят дивият чесън, нарязан наситно, цеденото кисело мляко, сиренето и зехтина.

 


3
Зелена „Снежанка“ 3
Накрая се поръсва с червен пипер и орехи.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Niki Jeleva се регистрира в сайта.
Д. Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк с ананас и кокос
Анна коментира рецептата Пиле в сладко-кисел сос
Penka Ivanova се регистрира в сайта.
Didi Denina се регистрира в сайта.
Svetlana Strahilova се регистрира в сайта.
Влада се регистрира в сайта.
Хюлие Мустафа се регистрира в сайта.
Radmila Ivanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта