Пролетна салата в хрупкава кошничка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2015 При мен маслините бяха Каламата, но за да се получи по-добре трябва да не са горчиви, в противен случай не се съчетават много добре. Всичко друго си е супер.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 тази рецепта ми хареса,и щом имам време ще я направя.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...