Пролетната салата на Лора

Дата: 25.04.2012
Източник: Бон Апети
Пролетната салата на Лора
 
Необходими продукти:
200 г пресен спанак
1 връзка леворда
1/2 връзка киселец
2 с. л. гъсто кисело мляко
400 г българско козе сирене
1/4 ч. л. сух чесън
50 г орехи
60 мл зехтин
20 мл лимонов сок
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетната салата на Лора
Киселецът и дивият чесън се измиват и се нарязват наедро, спанакът се измива и накъсва. Подсушават се в центруфуга и се овкусяват с лимоновия сок, зехтина и сол.  .

 


2
Пролетната салата на Лора 2
Сиренето се намачква в купа и се смесва с киселото мляко. Прибавя се сухият чесън.

 


3
Пролетната салата на Лора 3
От сместа се оформят топки, които се овалват в нарязаните наситно орехови ядки.

 


4
Пролетната салата на Лора 4
Салата се поднася гарнирана с топките от сирене.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта