Салата „Трите си“

Гост: Пракаш Мишра, професионален готвач
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Салата „Трите си“
 
Необходими продукти:
1-2 моркова
1 ч. л. сусамово семе
1 ч. л. кимион на зърна
4 с. л. олио
1/2 ч. л. смлян кимион
1-2 с. л. пресен кориандър
2 с. л. лимонов сок
3-4 с. л. кокосови стърготини
1 краставица
1 ч. л. маково семе


Начин на приготвяне:
1
Салата „Трите си“
Краставицата се обелва, нарязва се на пръчици и се слага в подходяща купа. Прибавят се кокосовите стърготини, кимионът, кориандърът и лимоновият сок. Посолява се на вкус и се разбърква.
2
Салата „Трите си“ 2
Морковите се настъргват и се разбъркват със запържените в олио маково семе, кимион на зърна и сусамово семе. Смесват се с овкусените краставици.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: