Самоковска наложена баница със зеле
Лора и Стоян
![]() |
1 кг брашно 150 г сирене 5–6 стръка праз (1,5 кг) 250 г олио 250 г краве масло 500 мл кисело мляко 5 яйца 300–400 г сирене 1/2 ч. л. сол 1/2 кубче мая 1 с. л. оцет 2–3 с. л. мас за намазване 3–4 с. л. олио 2 яйца |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...