Пилешко филе с хрупкава билкова коричка и сметана
Лора и Стоян
![]() |
600 г свинско бонфиле 30 г краве масло 50 мл сос от каперсите 100 мл готварска сметана сол и пипер на вкус зехтин за пържене 1 с. л. краве масло 30 мл чили сос 30 г артишок (маринован) 30 г каперси 50 г хамон 300 г пилешко филе сол и пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...