Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)
 
Необходими продукти:
300 г агнешко месо
1 връзка магданоз
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия)Смляното агнешко месо се омесва с наситнения магданоз, сол и черен пипер на вкус.
2
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия) 2Каймата се прекълцва с нож, за да се смесят по-добре отделните подправки и да влезе кислород.
3
Севземи кебап (Агнешки кебап магданозлия) 3Каймата се нанизва на шиш, оформя се кебап и се изпича на скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Gaby Spasova се регистрира в сайта.
Galq Dimitrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Кокосово масло
Карина Трендафилова се регистрира в сайта.
Диана Георгиева се регистрира в сайта.
Dilyana Todorova се регистрира в сайта.
Xristina Dimova се регистрира в сайта.
Каролина Кралева се регистрира в сайта.
Таня Лазарова се регистрира в сайта.
Любослава се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта