Хрупкава пъстърва с кускус
Лора и Стоян
![]() |
1 щипка сух розмарин 6–8 листа джоджен 4–5 листа мента 2 скилидки чесън сок от 1 лимон 1/2 в. ч. бяло сухо вино 2 с. л. олио 600–700 г шилешко месо (плешка) 200–300 г печурки 2 домата 2 чушки 1 глава лук |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...