Брускети с домати и моцарела
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2020 Замених със свинско контрафиле и се получи чудесно, бърза и вкусна вечеря за делнични дни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2016 Ако го изпържите като Виенския в много мазнина (по точно мас), ще стане много хрупкав.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2014 Страхотни шницели -сиренето идеално ги допълва)))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Страхотна рецепта :):)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2014 Този път го направих със свинско контрафиле, а вместо магданоз сложих прясна макерка. Допадна ми повече от телешкото.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...