Шарлота от палачинки и праскови
Лора и Стоян
320 г брашно (+ за поръсване) 150 г течен шоколад 200 мл топла вода 1/3 кубче мая 1 ч. л. сол 1 с. л. захар 1 яйце |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 Ето и моя,стана супер.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2015 За първи път правя какъвто и да е хляб и съм страшно горда от резултата! Поздравления за рецептата (:
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2015 Благодаря ви много!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2015 Зори, ще помислим по въпроса за полския десерт и ако открием подходяща рецепта, ще я покажем през някои от зимните месеци. До момента не сме приготвяли точно такъв вид канелен хляб (сплетен на плитка и завит на венец), но веднага можем да ти предложим алтернативи - в сайта ни има подобни рецепти: напр. Канелени охлюви, Дърпан сладък хляб с канела или Шведски канелени рула.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2015 Бихте ли могли да покажете рецепта за подобен хляб, само че с канела, виждала съм оформен по същия начин на плитка, само че като венец, става много красив! Мисля, че е полски десерт, но има много разновидности.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...