Шоколадов сладкиш

Дата: 09.01.2017
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Шоколадов сладкиш
 
Необходими продукти:
1/4 ч. ч. течен шоколад
2 яйца
1/2 ч. ч. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Разбийте яйцата, брашното и шоколада, до хомогенизиране.
2
Изсипете сместа в намазнена дълбока тава за кекс и заравнете с лъжица.
3
Печете 15 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.


Съвет:
Сладкишът се сервира добре охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mihail Nedev се регистрира в сайта.
Moni Peeva се регистрира в сайта.
Павлова коментира рецептата Кифли със сирене
Anton Delchev се регистрира в сайта.
Tonka Pashova се регистрира в сайта.
14 се регистрира в сайта.
Radoslav Lazarov се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Пай с горски плодове
Незабравка коментира рецептата Сладкиш "Бейби"
Незабравка коментира рецептата Скумрия на грил тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта