Черешови еклери
Лора и Стоян
![]() |
4 яйца 170 г маргарин 170 г захар 8 с. л. брашно 2 с. л. какао 100 г ягодов конфитюр сок от 1 портокал 50 мл бренди ананас, киви, портокал, банан и др. цитрусови плодове по и |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...